galina-ruleva.dir.bg

 
galina-ruleva.dir.bg

 
Рейтинг: 3.00
(940)
СЪБИТИЯ
"Историята, населена с хора" - интервюта
Публикации
ЛИЦА
ЛИЦА II
На гости...
Банско джаз фест
Сп. "Изкушение"
Гурме зона
Книжарница
Видео
Новини
Банско галерия
Фото Галерия
Етно
За контактиЛИЦА II
  Цанко Панов
15.06.08 00:49
Цанко Панов е от художниците, които е писано да открием едва след смъртта им. Доскоро той беше някъде тук, на улицата, в редакцията на "Стършел", на приказки с приятели, в Пловдив, на морето... Сега картините му са в Националната художествена гелерия, а художника го няма.

Вземи в gLOG
проф. д-р инж. Любчо Венков
25.02.10 06:10
Премиера на книгата „Ръководство за проектиране на стоманени конструкции на сгради по ЕВРОКОД 3” КИИП София-град представи първото издание за уредба която се въвежда от март Премиера на книгата „Ръководство за проектиране на стоманени конструкции на сгради по ЕВРОКОД 3” се състоя в УАСГ. Автори са проф. д-р инж. Любчо Венков, доц. д-р инж. Борислав Белев, инж. Чавдар Пенелов. Изданието е на КИИП София-град.

Вземи в gLOG
Йоана Буковска, актриса:
17.11.08 22:30
След тв сериала "Дунав мост" Йоана Буковска влезе с гръм и трясък в медиите. За нея се изписа какво ли не, доста критици се усъмниха в таланта й.

Вземи в gLOG
Йоана Буковска 2
17.11.07 22:52
Кошмарът на един мъж ...или как Йоана Буковска свали италианец ... добро заглавие! Многозначително заглавие! Предизвикателно...

  Васил Славов
15.06.08 00:58
Сложна и забързана стана биографията на поетите в последните години - човек не знае откъде да почне - от поетичното сърце или от биографията на емигранта. А събеседникът ми Васил Славов има доста да разказва и за двете след 15-годишна емиграция в САЩ.

  Искра Радева
15.06.06 01:05
С театрално огледало на стълбите, аранжирано със сухи цветя, с портрет от художника Васил Горанов в хола, със закачлив поздрав от дакела Джуджи и кафе, приготвено от съпруга, посреща Искра Радева гостите у дома си.

 начало 1 . 2 край 

0.033