galina-ruleva.dir.bg

 
galina-ruleva.dir.bg

 
Рейтинг: 3.00
(940)
СЪБИТИЯ
"Историята, населена с хора" - интервюта
Публикации
ЛИЦА
ЛИЦА II
На гости...
Банско джаз фест
Сп. "Изкушение"
Гурме зона
Книжарница
Видео
Новини
Банско галерия
Фото Галерия
Етно
За контакти



На гости...
  Веселин Стефанов
11.02.09 00:51
Спомняте ли картината на Йеронимос Бош “Градината на земните удоволствия”? Авторът й е живял в края на 15 и началото на 16 век /1450 – 1516/ никога не е напускал родното си място, но е нарисувал творба, която кара днешните му изследователи да го смятат за очевидец на друга цивилизация, за пришълец, които е нарисувал шедьовър с толкова кинематографична сила като “Звездни войни”. Тази картина се превръща в предизвикателство за Веселин Стефанов от Стара Загора.

  Николай Текелиев
26.04.09 16:05
Журналистът Николай Текелиев е мениджър на Националния пресклуб БТА. Той е човекът, който най-често води пресконференциите, посреща и изпраща десетки колеги и гости - на кафе и делови разговори.

Вземи в gLOG
Дипломат плаза - Луковит
23.03.09 18:47
“Срещни мечтите си”. С това пожелание в хотел “Diplomat Plaza” посрещат своите гости. Да се почувстваш специален. Това е идеята на 13-те дизайнерски стаи в първия концептуален хотел в България. Луковит може и да не е градът на мечтите като Лондон, Париж или Чикаго... но пък никой не зне къде точно ще срещне мечтата си и ще се озове ненадейно в “Стаята на влюбените” или в “Звездната стая”.

  Алън Стивънс
23.03.09 22:55
... Оскар Уайлд влиза в шеметни дългове заради претенциозни вечери в лондонските клубове “Савой” и “Уйлис”където се дават луди пари за супа от костенурка, дроздове увити в къдрави сицилиански лозови листа, пастети от Страсбург, а тези екстри се поливат със специални вина “Перие-Жуе”, запазени за великия писател и неговия млад любовник.

  В шекерджийницата на Симеон Колев
23.03.09 22:50
В Етъра няма как да подминете шекерджийницата на майстор Симеон Колев. Тя мами погледа отдалече. Той е майстор от 1982 година и е предал занаята на сина си Павлин Колев. С ярко червените захарни петлета витрината е като някакъв далечен спомен от детството.

Вземи в gLOG
ДИМИТЪР МАНЧЕВ
26.04.09 16:14
Не се смейте... мъж в кухнята... не е нито природно бедствие, нито шега, макар че в кухнята шета актьорът от Сатирата Димитър Манчев. Макар неотдавна да се разделихме с него завинаги, остава усмивката му...

 начало 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 край 

0.092