galina-ruleva.dir.bg

 
galina-ruleva.dir.bg

 
Рейтинг: 3.00
(940)
СЪБИТИЯ
"Историята, населена с хора" - интервюта
Публикации
ЛИЦА
ЛИЦА II
На гости...
Банско джаз фест
Сп. "Изкушение"
Гурме зона
Книжарница
Видео
Новини
Банско галерия
Фото Галерия
Етно
За контакти



Сп. "Изкушение"
  Огънят в камината...
28.03.09 13:37
Прометей направо ни е вкарал в беля с огъня, който е пренесъл. Оттогава до днес човечеството се самоусъвършенства в употребата му и все нещо доизкусурява, за да е в крак с модата . Особено по въпросите на камините и отоплението всяка епоха има своите предпочитания и стилове.

Вземи в gLOG
Марги Хранова
28.01.09 13:28
Когато сме вкъщи, храненето и особено обедите в събота и неделя, са истински ритуал. Единият ми син все ооще учи и живее при нас, на другия офисът е в нашия блок и винаги идва на обяд заедно със снаха ми, която разхожда бебето. Почти всеки ден семейството е заедно.

  Сами Попов
28.02.09 12:39
Аз съм оператор, режисьор продуцент и преди всичко бизнесмен. В България съм регистрирал продуцентска къща, школа по парашутизъм. Ще се занимавам с клипове, реклами и кино.

Вземи в gLOG
С Николай Антикаджиев
28.04.08 20:21
Шест стола са наредени около кръглата маса на Дядо Вазов в Народния театър. Тя и директорското бюро са малкото истински неща, оцелели от времето на патриарха на българската литература и някогашно светило на театъра. След десетгодишна пауза управитялят на клуб-ресторант "Антик" - Никола Антикаджиев, отново е в артистичната атмосфера на клуба, който сам някога е създал. Разказва как осем пожарникари едва са пренесли прословутата маса до мястото, на което стои сега. Преди години, когато чул за нея от гримьора Васил Ябълкарски и гардеробиера Стоян Тодоров, той слязъл с фенер в мазето да я открие.

  Очакваме Сара ТАВАРЕШ и Ана МОУРА в София
28.02.09 11:02
Мултиплатинената Сара Тавареш ще разпръсне екзотика и музикален талант на 26 юни в столичната зала „България". Изпълнението й е част от международния фестивал за уърлд музика „Meet the World", който ще тече през целия юни. На следващия ден в същата зала ще събере почитателите на фадото Ана Моура, звездата, която покори Мик Джагър и превзе „Карнеги хол" още на 25 години. Фестивалът ще бъде открит от DJ Шантел и неговия Bucovina Club Orkestar на 7 юни в зала „Универсиада".

  Хотел “Mountain-paradise” - Банско
28.04.08 11:27
В “Mountain-paradise” не само ще опитате шоколадота торта, но в ръцете на Емилия Калайджиева ще разберете що е това “шоколадотерапия”.

 начало 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 край 

0.0757